Jocuri » Jocuri barbie » Barbie designer machiat

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Barbie designer machiat
Titlu joc: Barbie designer machiat
Descriere: Barbie vrea sa fie un adevarat designer de moda si sa faca cele mai frumoase haine dupa care sa se imbrace pe ea, pentru a fi cea mai la moda fata, sa isi imbrace prietenul si bineintele sa isi costumeze animalutul ei dragut. La inceput trebuie sa intri in modul designer si sa iti faci propriile haine pentru fiecare personaj, intai apesi pe portretul personajului care are si un creion langa el, apoi alegi un mode de haine si il tragi pe plansa, ii poti adauga modele din dreapta apoi, il poti desena de mana si chiar ii poti adauga diferite culor, deasemenea, poti sa creezi propriile modele pe care sa le adaugi pe hainele pe care le-ai creat cu barbie. Fii la moda si dupa ce ai terminat de costumat cei 3 membrii ai familiei atunci trebuie sa ii machiezi.
Instructiuni: Foloseste mouseul pentru face designul la haine si pentru a imbraca oamenii, deasemenea, poti sa machiezi tot cu mouse-ul.
Daca ti-a placut jocul nostru Barbie designer machiat atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri barbie:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 2,014 ori
Categoria: Jocuri barbie
Alte jocuri cu: jocuri barbie, jocuri cu haine, jocuri de imbracat, jocuri designer, jocuri dress up, jocuri fete, jocuri makeover, jocuri makeup, jocuri moda, jocuri pentru fete, jocuri spa

Alte jocuri asemanatoare

Imbraca vedeta Lady Gaga

Imbraca online cele mai mari vedete din lumea muzi...

Imbraca stewardesa

Jocuri de imbracat stewardesa, una dintre cele mai...

Imbraca Spectra Vondergeist Monster High

Jocuri de imbracat pe Spectra Vondergeist una dint...

Imbraca Miley Cyrus

Jocuri cu Hannah Montana sau cum o cheama in reali...

Imbraca Dora exploratoarea

Jocuri cu Dora exploratoarea ce trebuie imbracata ...

Fata Bratz de imbracat

Bratz sunt gata de petrecere, sau mai bine spus el...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Barbie designer machiat atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!