Jocuri » Jocuri barbie » Barbie la cofetarie

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Barbie la cofetarie
Titlu joc: Barbie la cofetarie
Descriere: Barbie trebuie sa invete cum sa se descurci intr-o cofetarie dar mai ales sa invete o meserie foarte practica in lume, aceea de a servi oamenii cat mai rapid si sa ii faca sa se simta bine in cofetaria aceasta. Fiecare client o sa vrea diferite feluri de mancare pe care tu trebuie sa le aduci cat mai rapid pentru a nu isi pierde rabdarea, deasemenea, trebuie sa fii foarte buna la organizare si sa folosesti inteligenta pentru a planifica fiecare ruta pe care o faci. Incearca sa iei o comanda si atunci cand le iei mancarea sa mai apesi o data pe aparat pentru a prepara o noua portie ce poate fi servita urmatorului client. Incearca sa mentii o afacere profitabila si sa fii o fata barbie foarte inteligenta invatand in pauzele de masa.
Instructiuni: Cand un client ajunge la tejghea apasa pe semnul intrebarii care aceasta il are pentru a afla ce doreste, dupa care apasa pe dispozitivul care pregateste acea mancare sau bautura si apoi asteapta pentru a o prepara, apasa din nou sa iei pe tava ta comanda clientului si servest-o acestora. Incearca sa faci comenzile cat mai rapid pentru ca rabdarea clientilor sa nu se termina si acestea sa plece.
Daca ti-a placut jocul nostru Barbie la cofetarie atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri barbie:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 2,240 ori
Categoria: Jocuri barbie
Alte jocuri cu: jocuri barbie, jocuri cofetarie, jocuri cu sara, jocuri de inteligenta, jocuri de servit, jocuri fete, jocuri management, jocuri restaurant

Alte jocuri asemanatoare

Imbraca vedeta Lady Gaga

Imbraca online cele mai mari vedete din lumea muzi...

Imbraca stewardesa

Jocuri de imbracat stewardesa, una dintre cele mai...

Imbraca Spectra Vondergeist Monster High

Jocuri de imbracat pe Spectra Vondergeist una dint...

Imbraca Miley Cyrus

Jocuri cu Hannah Montana sau cum o cheama in reali...

Imbraca Dora exploratoarea

Jocuri cu Dora exploratoarea ce trebuie imbracata ...

Fata Bratz de imbracat

Bratz sunt gata de petrecere, sau mai bine spus el...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Barbie la cofetarie atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!