Jocuri » Jocuri barbie » Buticul de moda

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Buticul de moda
Titlu joc: Buticul de moda
Descriere: In buticul nostru de moda trebuie sa facem oamenii fericiti si sa ii imbracam dupa ultima moda. Ei vor veni in magazin si tu trebuie sa le arati hainele care le vor si care li se potrivesc. Incearca sa fii rapida si sa nimeresti numai hainele care se potrivesc pentru fiecare om si care in acelasi timp este la moda. Fetele au nevoie de pantofi si haine cat mai sexy care se potrivesc intre ele, iar domnii au nevoie de haine ce se potrivesc cu varsta si pozitia sociala a acestora. Incearca sa ii multumesti pe toti si sa mentii magazinul deschis in timp ce imbraci cat mai multi oamenii cu haine la moda!
Instructiuni: Foloseste mouseul pentru a juca acest joc. Ia omul cu mouseul, du-l la hainele ce le vrea, alegei hainele si apoi vezi daca este multumit!
Daca ti-a placut jocul nostru Buticul de moda atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri barbie:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (8 votes cast)
Buticul de moda, 4.3 out of 5 based on 8 ratings
Jucat de: 2,762 ori
Categoria: Jocuri barbie
Alte jocuri cu: jocuri barbie, jocuri barbie magazin, jocuri cu haine, jocuri cu magazin, jocuri de fete, jocuri haine, jocuri imbraca baieti, jocuri imbraca fete, jocuri jane, jocuri moda

Alte jocuri asemanatoare

Imbraca vedeta Lady Gaga

Imbraca online cele mai mari vedete din lumea muzi...

Imbraca stewardesa

Jocuri de imbracat stewardesa, una dintre cele mai...

Imbraca Spectra Vondergeist Monster High

Jocuri de imbracat pe Spectra Vondergeist una dint...

Imbraca Miley Cyrus

Jocuri cu Hannah Montana sau cum o cheama in reali...

Imbraca Dora exploratoarea

Jocuri cu Dora exploratoarea ce trebuie imbracata ...

Fata Bratz de imbracat

Bratz sunt gata de petrecere, sau mai bine spus el...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Buticul de moda atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!