Jocuri » Jocuri barbie » Imbraca fata trendy

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Imbraca fata trendy
Titlu joc: Imbraca fata trendy
Descriere: Barbie are foarte putine haine pentru acest eveniment, pentru ca si-a uitat multe acasa, dar din acestea ce le are disponibile trebuie folosite si combinate pentru a scoate o costumatie la moda ce o poate ajuta pe frumoasa noastra Barbie sa arate bine, prezentabil si bineinteles sa fie la moda. Incerca sa o imbraci in mai multe costume pentru a iti da seama care ii vin cel mai bine si pe care le poti folosi impreuna cu celelalte accesorii si coafuri. DIstreaza-te in timp ce o imbraci pe barbie si fa designul la cele mai interesant costumatii online cu barbie!
Instructiuni: Foloseste mouseul pentru a face cele mai interesante costumatii in acest joc barbie si imbrac-o pe ea cu haine la moda si coafuri interesante!
Daca ti-a placut jocul nostru Imbraca fata trendy atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri barbie:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 1,897 ori
Categoria: Jocuri barbie
Alte jocuri cu: jocuri barbie, jocuri cu haine, jocuri de imbracat, jocuri dress up, jocuri fete, jocuri moda, jocuri pentru fete

Alte jocuri asemanatoare

Imbraca vedeta Lady Gaga

Imbraca online cele mai mari vedete din lumea muzi...

Imbraca stewardesa

Jocuri de imbracat stewardesa, una dintre cele mai...

Imbraca Spectra Vondergeist Monster High

Jocuri de imbracat pe Spectra Vondergeist una dint...

Imbraca Miley Cyrus

Jocuri cu Hannah Montana sau cum o cheama in reali...

Imbraca Dora exploratoarea

Jocuri cu Dora exploratoarea ce trebuie imbracata ...

Fata Bratz de imbracat

Bratz sunt gata de petrecere, sau mai bine spus el...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Imbraca fata trendy atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!