Jocuri » Jocuri barbie » Imbraca fete Barbie in tara minunilor

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Imbraca fete Barbie in tara minunilor
Titlu joc: Imbraca fete Barbie in tara minunilor
Descriere: Barbie tocmai a aterizat in tara de poveste si are nevoie de o costumatie fantezista, o costumatie care sa o faca sa semene cu o printesa foarte frumoasa ce ar conduce un regat de gheata, iar pentru a face asta ai la dispozitie o sumedenie de rochii de printesa, albastru, de coafuri interesante si accesorii ce o pot face irezistibila atat pentru barbati cat si pentru a impresiona femeile cu super frumusetea sa. Tu poti sa ii alegi toate aceste haine pentru a crea costumatii la moda, costumatii care sa respecte gusturile vestimentare ale oameniilor regatului unde ea este acum. FOloseste meniul din dreapta pentru a o imbraca cu haine si pe cel din stanga pentru a seta ordinea in care hainele se suprapun.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a o imbraca pe Barbie cu cele mai frumoase haine online de printesa intr-o lume de poveste.
Daca ti-a placut jocul nostru Imbraca fete Barbie in tara minunilor atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri barbie:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Imbraca fete Barbie in tara minunilor, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Jucat de: 1,993 ori
Categoria: Jocuri barbie
Alte jocuri cu: jocuri barbie, jocuri cu haine, jocuri de imbracat, jocuri dress up, jocuri fete, jocuri makeover, jocuri makeup, jocuri moda, jocuri pentru fete, jocuri spa

Alte jocuri asemanatoare

Imbraca vedeta Lady Gaga

Imbraca online cele mai mari vedete din lumea muzi...

Imbraca stewardesa

Jocuri de imbracat stewardesa, una dintre cele mai...

Imbraca Spectra Vondergeist Monster High

Jocuri de imbracat pe Spectra Vondergeist una dint...

Imbraca Miley Cyrus

Jocuri cu Hannah Montana sau cum o cheama in reali...

Imbraca Dora exploratoarea

Jocuri cu Dora exploratoarea ce trebuie imbracata ...

Fata Bratz de imbracat

Bratz sunt gata de petrecere, sau mai bine spus el...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Imbraca fete Barbie in tara minunilor atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!