Jocuri » Jocuri barbie » Magazinul haine moda

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Magazinul haine moda
Titlu joc: Magazinul haine moda
Descriere: Barbie se joaca un joc foarte interesant in care trebuie sa conduca un magazin de moda care serveste tot felul de clienti de la barbati pana la cele mai sic femei, insa aceasta slujba este great si trebuie sa fii rapida daca vrei sa faci un scor perfect si sa servesti clientii cu ce vor pentru a ii fideliza ca sa iti cresti afacerea. Jocul de imbracat oameni este foarte usor la inceput, ai haine expuse in magazin pe care clientii tai o sa le aleaga, tu trebuie sa le aduci rapid pentru a iti multi clientii, deasemenea, unii clienti or sa vrea hainele ajustate de tine in magazin, acest lucru il poti face luand hainele de pe stand si ducandu-le la masina de cusut. Dupa fiecare zi de vanzari vei putea sa iti imbunatatesti si sa iti extinzi magazinul tau online.
Instructiuni: Foloseste mouseul pentru selecta si pentru a muta hainele, dar si pentru a face actiunile necesare castigarii jocului.
Daca ti-a placut jocul nostru Magazinul haine moda atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri barbie:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Magazinul haine moda, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Jucat de: 2,008 ori
Categoria: Jocuri barbie
Alte jocuri cu: jocuri barbie, jocuri barbie magazin, jocuri cu haine, jocuri cu magazin, jocuri de fete, jocuri haine, jocuri imbraca baieti, jocuri imbraca fete, jocuri jane, jocuri moda

Alte jocuri asemanatoare

Imbraca vedeta Lady Gaga

Imbraca online cele mai mari vedete din lumea muzi...

Imbraca stewardesa

Jocuri de imbracat stewardesa, una dintre cele mai...

Imbraca Spectra Vondergeist Monster High

Jocuri de imbracat pe Spectra Vondergeist una dint...

Imbraca Miley Cyrus

Jocuri cu Hannah Montana sau cum o cheama in reali...

Imbraca Dora exploratoarea

Jocuri cu Dora exploratoarea ce trebuie imbracata ...

Fata Bratz de imbracat

Bratz sunt gata de petrecere, sau mai bine spus el...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Magazinul haine moda atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!