Jocuri » Jocuri masini » Camioane remorca transportat animale

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Camioane remorca transportat animale
Titlu joc: Camioane remorca transportat animale
Descriere: Jocuri de condus un camion cu remorca urias care trebuie sa transporte animalele din zoo in tarcurile lor inainte ca vizitatorii sa inceapa sa vizite gradina zoologica. Ca conducator de camion in acest joc trebuie sa fii foarte rapid pentru a nu intarzia, sa lasi oaspetii cu tarcuri goale la gradina, si precis pentru a nu te tampona in celelalte vehicule din gradina zoologica, pentru a nu intra in oameni, pentru a nu distruge cladiri si lucruri din gradina zoologica si bineinteles pentru a transporta animalele in siguranta. In primul trebuie sa urmezi sageata pentru a ajunge la cusca animalului cat mai repede, dupa care astepti sa intri in remorca ca apoi sa pornesti spre cusca lui. Daca animalul este foarte mare atunci v-a trebuie sa iei manacarea lui preferata ca sa nu se miste in remorca camionului si sa te faca sa intri in alte masini. Fii rapid si transporta totul in siguranta in acest joc cu animale si camioane de transport.
Instructiuni: Foloseste tastele directionale pentru a iti conduce camionul si foloseste sageata pentru a te orienta in timpul misiunilor. Incearca sa colectezi cristalele si timpul din misiuni pentru un punctaj mai mare. La animalele mari trebuie sa colectezi manacarea lor preferata de pe drum pentru a le tine linistete in camion. Transporta cu camionul tau din acest joc, animalele in custile lor.
Daca ti-a placut jocul nostru Camioane remorca transportat animale atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri masini:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Camioane remorca transportat animale, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Jucat de: 2,082 ori
Categoria: Jocuri masini
Alte jocuri cu: jocuri 3d, jocuri 3d cu masini, jocuri camioane cu remorca, jocuri cu animale, jocuri cu camioane, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu masini, jocuri cu masini 3d, jocuri de transportat

Alte jocuri asemanatoare

Motociclete ducati 3d

Joaca online jocuri de curse cu motociclete ducati...

Curse OZN

Cursele cu OZN-uri tocmai au inceput, daca nu cred...

Curse Cart 3d cu impuscaturi

Joaca jocuri cu carturi 3d distractive si vezi cat...

Carturi cu piloti maimute

Crezi ca poti sa conduci in jocurile de carturi o ...

Curse Formula 1 masini vechi

Jocuri de curse cu formula 1 veche este un joc de ...

Piloti de camioane nebuni

Jocuri cu camioane online sau mai bine spus cu tir...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Camioane remorca transportat animale atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!