Jocuri » Jocuri masini » Carturi cu piloti maimute

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Carturi cu piloti maimute
Titlu joc: Carturi cu piloti maimute
Descriere: Crezi ca poti sa conduci in jocurile de carturi o masina foarte rapid? In acest acest joc cu carturi online si demonstreaza-ne ca poti intrece o maimuta care poate sa conduca un cart, insa care poate sa foloseasca diferite puteri speciale care care le colecteaza din timpul cursei. Trebuie sa fii rapid in fiecare cursa, sa sari peste diferitele obstacole si bineinteles sa te feresti de diferitele puteri aruncate spre tine de adversarii tai. Insa tu incearca sa iti folosesti armele din aceste jocuri de curse cu carturi pentru a opri orice inamic ce vrea sa te intreaca.
Instructiuni: Distreaza-te online in cele mai tari curse de carturi si foloseste tasta SPACE pentru a folosi puterile colectate si A W S D pentru a conduce carturi
Daca ti-a placut jocul nostru Carturi cu piloti maimute atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri masini:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Carturi cu piloti maimute, 3.0 out of 5 based on 2 ratings
Jucat de: 2,104 ori
Categoria: Jocuri masini
Alte jocuri cu: jocuri camioane monstru, jocuri cu camioane, jocuri cu camioane 4x4, jocuri cu carturi, jocuri cu masini, jocuri curse, jocuri curse cu camioane, jocuri offroad

Alte jocuri asemanatoare

Motociclete ducati 3d

Joaca online jocuri de curse cu motociclete ducati...

Curse OZN

Cursele cu OZN-uri tocmai au inceput, daca nu cred...

Curse Cart 3d cu impuscaturi

Joaca jocuri cu carturi 3d distractive si vezi cat...

Carturi cu piloti maimute

Crezi ca poti sa conduci in jocurile de carturi o ...

Curse Formula 1 masini vechi

Jocuri de curse cu formula 1 veche este un joc de ...

Piloti de camioane nebuni

Jocuri cu camioane online sau mai bine spus cu tir...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Carturi cu piloti maimute atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!