Jocuri » Jocuri masini » Curse Cart 3d cu impuscaturi

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Curse Cart 3d cu impuscaturi
Titlu joc: Curse Cart 3d cu impuscaturi
Descriere: Joaca jocuri cu carturi 3d distractive si vezi cat de repede poti sa ajungi la linia de finish si cum te poti proteja de armele pe care ceilalti piloti de carturi le vor arunca spre tine pentru a te distruge si pentru a te intreci cand sari in aer. Va trebuie sa te bati cu fiecare concurent pentru a intra in baloanele de pe pista ca sa iti iei o arma ce poate fi un sapun pentru a iti incurca adversarii, rachete sa ii distrugi daca te-au intrecut in viteza si un scot ce te poate proteja de atacurile inamice. Insa mai exista si pericole in timpul cursei cum ar fi balti negre de noroi, bombe ce te pot incetini si ceilalti concurenti. DIstreaza-te online in cele mai tari jocuri de curse cu carturi 3d si impuscaturi!
Instructiuni: Foloseste tastele A W S D pentru a conduce cartul in cursele de viteza tast C sa te uiti in spate si tasta X pentru a trage cu arma colectata de jos
Daca ti-a placut jocul nostru Curse Cart 3d cu impuscaturi atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri masini:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 4,099 ori
Categoria: Jocuri masini
Alte jocuri cu: jocuri 3d, jocuri 3d de curse, jocuri cu explozii, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi 3d, jocuri cu masini 3d, jocuri cu masini reale, jocuri cu politie, jocuri cu raliuri, jocuri curse 3d, jocuri curse de drift, jocuri drift, jocuri drifting, jocuri nos, jocuri reale

Alte jocuri asemanatoare

Motociclete ducati 3d

Joaca online jocuri de curse cu motociclete ducati...

Curse OZN

Cursele cu OZN-uri tocmai au inceput, daca nu cred...

Curse Cart 3d cu impuscaturi

Joaca jocuri cu carturi 3d distractive si vezi cat...

Carturi cu piloti maimute

Crezi ca poti sa conduci in jocurile de carturi o ...

Curse Formula 1 masini vechi

Jocuri de curse cu formula 1 veche este un joc de ...

Piloti de camioane nebuni

Jocuri cu camioane online sau mai bine spus cu tir...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Curse Cart 3d cu impuscaturi atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!