Jocuri » Jocuri masini » Curse Formula 1 masini vechi

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Curse Formula 1 masini vechi
Titlu joc: Curse Formula 1 masini vechi
Descriere: Jocuri de curse cu formula 1 veche este un joc de curse online in care vei concura impotriva altor sofer de masini formula 1 vechi. Vei putea sa iti alegi una dintre masinile pregatite pentru tine dupa care poti sa incepi cursele de masini pentru a vedea daca inca mai poti merge cu viteza in jurul unui circuit cu ajutorul masinilor de formula 1 cu nos. Dar ca exista o problema, trebuie sa fii foarte rapid pentru ca celelalte masini pilotate de super pilot pot prinde viteze mari pe aceste circuit si mai mult, ei pot folosi nos-ul la fel ca tine. Incearca sa tii masina cat mai mult pe pista pentru o viteza maxima si foloseste nos-ul imediat ce se reumple!
Instructiuni: Jocul nostru de formula 1 cu nos se joaca cu tastele directionale pentru a putea conduce si tasta D pentru turbo, iar pentru a schimba camera apasa pe C si R poti folosi pentru a reincepe cursa.
Daca ti-a placut jocul nostru Curse Formula 1 masini vechi atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri masini:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Curse Formula 1 masini vechi, 3.0 out of 5 based on 2 ratings
Jucat de: 2,912 ori
Categoria: Jocuri masini
Alte jocuri cu: jocuri cu masini, jocuri cu raliu, jocuri de condus, jocuri formula 1, jocuri need for speed, jocuri nfs, jocuri nos

Alte jocuri asemanatoare

Motociclete ducati 3d

Joaca online jocuri de curse cu motociclete ducati...

Curse OZN

Cursele cu OZN-uri tocmai au inceput, daca nu cred...

Curse Cart 3d cu impuscaturi

Joaca jocuri cu carturi 3d distractive si vezi cat...

Carturi cu piloti maimute

Crezi ca poti sa conduci in jocurile de carturi o ...

Curse Formula 1 masini vechi

Jocuri de curse cu formula 1 veche este un joc de ...

Piloti de camioane nebuni

Jocuri cu camioane online sau mai bine spus cu tir...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Curse Formula 1 masini vechi atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!