Jocuri » Jocuri masini » Curse masini turbo 3D

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Curse masini turbo 3D
Titlu joc: Curse masini turbo 3D
Descriere: Joaca-te cu cele mai rapide masini online care pot sa prinde viteza foarte mari daca stii cum sa le conduci si daca folosesti turbo cel mai bine, bineinteles, vei putea sa faci si drifting pentru a mentine o viteza mare un curbe ce te va ajuta sa castigi fiecare cursa. Pentru a castiga aceste super curse turbo trebuie sa mentii locul unu cat poti de mult si mai ales, nu trebuie sa treci ultimul linia de sosire in tururile de piste, altfel vei fi eliminat si va trebuie sa reincepi cursa de la inceput. Condu masina cu viteza de la inceput si foloseste turbo pentru o viteza mai mare sau pentru a evita anumite coliziunii cand esti prea aproape de parapet, dar si pentru a iti intrece adversarii care par sa condu mai rapid. Incearca sa colectezi semnele de nos din timpul cursei ca sa poti folosi viteza turbo mult mai mult si pentru a devini cel mai rapid pilot de curse turbo 3D!
Instructiuni: Foloseste tastele directionale pentru a iti conduce masina 3d si incearca sa castigi fiecare cursa daca vrei sa ai un punctaj mare. Pentru a castiga trebuie sa fii ultimul jucator din cursa, iar pentru a ramane, trebuie sa treci linia de sosirea inaintea celorlalti piloti in fiecare lap.
Daca ti-a placut jocul nostru Curse masini turbo 3D atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri masini:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 2,434 ori
Categoria: Jocuri masini
Alte jocuri cu: jocuri 3d, jocuri 3d cu masini, jocuri cu masini, jocuri cu masini 3d, jocuri cu raliu, jocuri curse 3d, jocuri de condus, jocuri nascar, jocuri need for speed, jocuri nfs

Alte jocuri asemanatoare

Motociclete ducati 3d

Joaca online jocuri de curse cu motociclete ducati...

Curse OZN

Cursele cu OZN-uri tocmai au inceput, daca nu cred...

Curse Cart 3d cu impuscaturi

Joaca jocuri cu carturi 3d distractive si vezi cat...

Carturi cu piloti maimute

Crezi ca poti sa conduci in jocurile de carturi o ...

Curse Formula 1 masini vechi

Jocuri de curse cu formula 1 veche este un joc de ...

Piloti de camioane nebuni

Jocuri cu camioane online sau mai bine spus cu tir...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Curse masini turbo 3D atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!