Jocuri » Jocuri masini » Curse motorcross cascadorii

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Curse motorcross cascadorii
Titlu joc: Curse motorcross cascadorii
Descriere: Cursele din jocurile cu motociclete sunt foarte interesante atat pentru viteza cu care se desfasoara dar si din cauza varietatii lor. In acest joc va trebuie sa iti conduce motoreta pe un teren accidentat plin de rampe si power-up-uri ce te pot propulsa sus in aer pentru a face cele mai tari cascadorii ca sa aduni bani necesarii imbunatatiirii motocicletei tale. Daca nu esti in stare sa faci aceste cascadorii atunci nu o sa poti termina cursa pe locul intai, si daca nu folosesti in avantajul tau fiecare dintre rampe si power-up-uri nu o sa ai nici o sansa. Joaca online acest mega joc de cascadorii si curse cu motorete.
Instructiuni: Foloseste tastele directionale pentru a iti conduce motociclete si tastele A S D pentru a face cascadorii in aer.
Daca ti-a placut jocul nostru Curse motorcross cascadorii atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri masini:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 2,077 ori
Categoria: Jocuri masini
Alte jocuri cu: jocuri 3d, jocuri cu masini, jocuri cu motoare, jocuri cu motociclete, jocuri cu motociclete 3d, jocuri cu motorete, jocuri cu motorete 3d, jocuri curse

Alte jocuri asemanatoare

Motociclete ducati 3d

Joaca online jocuri de curse cu motociclete ducati...

Curse OZN

Cursele cu OZN-uri tocmai au inceput, daca nu cred...

Curse Cart 3d cu impuscaturi

Joaca jocuri cu carturi 3d distractive si vezi cat...

Carturi cu piloti maimute

Crezi ca poti sa conduci in jocurile de carturi o ...

Curse Formula 1 masini vechi

Jocuri de curse cu formula 1 veche este un joc de ...

Piloti de camioane nebuni

Jocuri cu camioane online sau mai bine spus cu tir...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Curse motorcross cascadorii atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!