Jocuri » Jocuri masini » Curse super motociclete

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Curse super motociclete
Titlu joc: Curse super motociclete
Descriere: Joaca acest joc cu motociclete online si incearca sa castigi fiecare cursa cu aceste motociclete rapide si adversarii care nu iti pot tine piept cand e vorba de viteza si viraje luate la extrem. Trebuie sa pornesti in viteza inca de la start si apoi cheia este in controlul motocicletei pe tot traseul, daca vrei sa castigi, trebuie sa eviti intrarile in parapeti sau in ceilalti motociclisti din cursa. La inceput, vei avea probleme cu felul in care se manevreaza motociclete, dar cu fiecare cursa te vei invata cum sa iti lasi adversarii in cursele cu motociclete in urma ta. Pentru inceput, trebuie sa anticipezi curba, incearca sa te inclini in curba inainte sa ajungi la ea, mai ales daca e foarte stramta, si trebuie sa te redresezi inainte ca curba sa se termine, pentru ca viteza si momentumul te va face sa mai continui pe trasa ta initiala. Ambaleaza-ti motoarele si baga cea mai mare viteza dintr-o cursa cu motociclete 3d online!
Instructiuni: Foloseste tastele directionale pentru a conduce aceasta motocicleta foarte rapida, si pentru a lua curbele tot tastele directionale se foloseste, deasemenea, incearca sa te obisnuiesti cu felul in care se manevreaza motocicleta.
Daca ti-a placut jocul nostru Curse super motociclete atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri masini:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 1,682 ori
Categoria: Jocuri masini
Alte jocuri cu: jocuri 3d, jocuri cu motociclete, jocuri cu motociclete 3d, jocuri cu motorete, jocuri cu motorete 3d, jocuri curse, jocuri curse cu motociclete, jocuri de condus, jocuri drift

Alte jocuri asemanatoare

Motociclete ducati 3d

Joaca online jocuri de curse cu motociclete ducati...

Curse OZN

Cursele cu OZN-uri tocmai au inceput, daca nu cred...

Curse Cart 3d cu impuscaturi

Joaca jocuri cu carturi 3d distractive si vezi cat...

Carturi cu piloti maimute

Crezi ca poti sa conduci in jocurile de carturi o ...

Curse Formula 1 masini vechi

Jocuri de curse cu formula 1 veche este un joc de ...

Piloti de camioane nebuni

Jocuri cu camioane online sau mai bine spus cu tir...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Curse super motociclete atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!