Jocuri » Jocuri masini » Demonii vitezei

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Demonii vitezei
Titlu joc: Demonii vitezei
Descriere: Joaca online pe buum.ro unul dintre cele mai interesante jocuri online in care daca vrei sa castigi fiecare cursa si sa devii un campion, atunci trebuie sa fii un demon al vitezei, trebuie sa fii cat mai repid. Masinile sunt alese la inceput, si acestea sunt masini pline de rautate numite hotrod, care pot folosi turbo pentru a isi intrece adversarii insa cel mai important aspect a curselor din demonul vitezelor sunt curbele, daca reusesti sa iti duci masina printr-o curba in viteza mare atunci poti sa castige orice cursa iti iese in cale. Fii cel mai tari pilot de curse in demonului vitezei!
Instructiuni: Foloseste tastele directionale pentru a iti conduce masina pe traseele din cursele de viteza si foloseste SPACE pentru a folosi turbo.
Daca ti-a placut jocul nostru Demonii vitezei atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri masini:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 1,862 ori
Categoria: Jocuri masini
Alte jocuri cu: jocuri 3d, jocuri 3d cu masini, jocuri cu masini, jocuri cu masini 3d, jocuri curse 3d, jocuri de condus, jocuri need for speed, jocuri nfs

Alte jocuri asemanatoare

Motociclete ducati 3d

Joaca online jocuri de curse cu motociclete ducati...

Curse OZN

Cursele cu OZN-uri tocmai au inceput, daca nu cred...

Curse Cart 3d cu impuscaturi

Joaca jocuri cu carturi 3d distractive si vezi cat...

Carturi cu piloti maimute

Crezi ca poti sa conduci in jocurile de carturi o ...

Curse Formula 1 masini vechi

Jocuri de curse cu formula 1 veche este un joc de ...

Piloti de camioane nebuni

Jocuri cu camioane online sau mai bine spus cu tir...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Demonii vitezei atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!