Jocuri » Jocuri masini » Motorete 3d de viteza

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Motorete 3d de viteza
Titlu joc: Motorete 3d de viteza
Descriere: Joaca un joc in care viteza motocicletelor este la ea acasa si unde trebuie sa fii cu adevarat rapid daca vrei sa ajungi la sfarsitul pistei ca un adevarat castigator. Nu vei avea oponenti cu tine pe traseu, insa vei avea un adversar mult mai puternic, timpul. Trebuie sa fii foarte rapid pe motoreta ta pentru a parcurge traseul de curse cu motociclete intr-un timp cat mai scurt pentru a putea trece la urmatoarea etapa. Trebuie sa accelerezi si sa pui frana atunci cand trebuie daca vrei sa reusesti sa iei curbele si sa mentii o viteza ridicata pe tot timpul cursei. In timpul cursei trebuie sa fii foarte atent la uzura cauciucurilor si la nivelul combustibilului, daca se strica respectiv se consuma una din aceste resurse o sa pierzi jocul direct, iar daca vrei sa iti demonstrezi si aptidudinile de pilot de curse poti sa mergi pe o roata cu motocicleta ta pentru stil. Fii un adevarat campion cand vine vorba de cursele cu motorete si nu lasa pe nimeni sa te intreaca.
Instructiuni: Foloseste tasta A pentru a accelera pe traseu si Z pentru a frana si pentru a da cu spatele, deasemenea, pentru a lua curbele in motoreta ta de viteza trebuie sa apesi pe tastele ; pentru stanga si ' pentru dreapta. Aceste controale le poti vedea si in partea de stanga jos a jocului! Daca vrei sa mergi pe o roata cu motoreta ta poti sa apesi tasta SPACE
Daca ti-a placut jocul nostru Motorete 3d de viteza atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri masini:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Motorete 3d de viteza, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Jucat de: 1,510 ori
Categoria: Jocuri masini
Alte jocuri cu: jocuri 3d, jocuri cu masini, jocuri cu motoare, jocuri cu motociclete, jocuri cu motociclete 3d, jocuri cu motorete, jocuri cu motorete 3d, jocuri curse

Alte jocuri asemanatoare

Motociclete ducati 3d

Joaca online jocuri de curse cu motociclete ducati...

Curse OZN

Cursele cu OZN-uri tocmai au inceput, daca nu cred...

Curse Cart 3d cu impuscaturi

Joaca jocuri cu carturi 3d distractive si vezi cat...

Carturi cu piloti maimute

Crezi ca poti sa conduci in jocurile de carturi o ...

Curse Formula 1 masini vechi

Jocuri de curse cu formula 1 veche este un joc de ...

Piloti de camioane nebuni

Jocuri cu camioane online sau mai bine spus cu tir...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Motorete 3d de viteza atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!