Jocuri » Jocuri fotbal » Campionatul de lovituri libere

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Campionatul de lovituri libere
Titlu joc: Campionatul de lovituri libere
Descriere: Unul dintre cele mai importante campionate in fotbal este acela de lovituri libere unde trebuie sa reusesti sa dai cat mai multe goluri din lovituri libere din diferite pozitii trecand de portar dar si de zidul format din diferite jucatori. Deasemenea, poti sa incerci sa faci o cariera in fotbal folosindu-ti priceperea la pase, lovituri libere si suturi la poarta sa castigi campionate si sa ajungi unul dintre cei mai importanti jucatori de fotbal din lume! Poti sa te angajezi ca manager din meniul career si poti sa iti antrenezi propria echipa si sa o coordonezi pe teren. Poti sa iti antrenezi fotbalistii si sa castigi campionate cu ei.
Instructiuni: Foloseste mouseul apasand pe minge si apoi setand directia mingii, dupa iti va aparea un ecran mingea si trebuie sa alegi locul unde vrei sa o lovesti, acesta va determina efectul si puterea sutului.
Daca ti-a placut jocul nostru Campionatul de lovituri libere atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Campionatul de lovituri libere, 4.5 out of 5 based on 2 ratings
Jucat de: 6,783 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Campionatul de lovituri libere atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!