Jocuri » Jocuri fotbal » Cupa de fotbal cu animale in 2

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Cupa de fotbal cu animale in 2
Titlu joc: Cupa de fotbal cu animale in 2
Descriere: Joaca online un super joc de fotbal cu animale dragute. In acest joc o sa poti alege una dintre echipele cele mai dragute din lume cu care sa joci fotbal si cu care sa castigi cel mai greu campionat din lume. Campionatul super animalelor dragute. Trebuie sa fii foarte atent pentru ca cu toate ca acesti fotbalisti sunt foarte draguti ei pot faulta destul de tare si suturile pot fi foarte inselatoare asa ca apara-te cat mai bine la atacurile inamici si inscrie cat mai multe goluri din incercarile tale in acest joc cu mingea de fotbal. Doar cei mai buni jucatori pot sa continue spre finala cupei de fotbal cu animale!
Instructiuni: Foloseste tastele directionale su , . pentru a da pase respectiv suturi ca jucatorul unu, iar cu jucatorul 2 foloseste tastele A W S D si T Y pentru a face aceleasi actiune
Daca ti-a placut jocul nostru Cupa de fotbal cu animale in 2 atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
Cupa de fotbal cu animale in 2, 3.0 out of 5 based on 1 rating
Jucat de: 4,317 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal manager, jocuri in doi, jocuri lovituri libere, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Cupa de fotbal cu animale in 2 atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!