Jocuri » Jocuri fotbal » Fifa cupa mondiala lovituri libere

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Fifa cupa mondiala lovituri libere
Titlu joc: Fifa cupa mondiala lovituri libere
Descriere: Vrei sa fii un campion al fotbalului cu lovituri libere? Nimic nu este mai simplu, decat sa joci acest mega joc de fotbal pe buum.ro. Poti sa iti incerci norocul la campionatul de fotbal pentru lovituri libere si sa incerci sa iti duci echipa catre finala folosind precizia si puterea suturilor tale pentru a inscrie goluri. Trebuie sa iti fixezi sutul si apoi sa lovesti mingea exact in partea care trebuie pentru a imprima efectul dorit sau pentru a ii da altitudinea necesara sa treaca de portar. Mai este un lucru important in acest joc de fotbal, trebuie sa sutezi cat mai aproape de un anumit puncte indicat in poarta pentru mai multe puncte si faima in lumea fotbalistica.
Instructiuni: Foloseste mouseul pentru a iti plasa sutul spre poarta alegand directia, apoi apasa pe punctul unde vrei sa lovesti mingea .
Daca ti-a placut jocul nostru Fifa cupa mondiala lovituri libere atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 1,815 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri 3d, jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal 3d, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Fifa cupa mondiala lovituri libere atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!