Jocuri » Jocuri fotbal » Fotbal cu jucatori patrati

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Fotbal cu jucatori patrati
Titlu joc: Fotbal cu jucatori patrati
Descriere: Daca iti place fotbalul si minecraft atunci acest joc este combinatia potrivita. Vei putea sa alegi dintre doua echipe formata fie din roboti patrati or din fotbalisti patrati. Jocul de fotbal va fi normal, va trebuie sa iti folosesti cunostiintele de fotbal pasand intre jucatorii tai si incercand sa inscrii goluri cat mai multe pentru a nu lasa echipa adversa sa inscrie goluri in poarta ta. Poti sa intri prin alunecare la jucatorii adversi pentru a le lua mingea si apoi sa o pasezi la cei mai buni atacanti ai tai ca sa fuga cu mingea spre poarta si apoi sa sutezi cat mai plasat.
Instructiuni: Distreaza-te in acest joc de fotbal folosind tastele directionale sau A W S D si tasta Z pentru pasa iar X pentru sut si atunci cand nu ai mingea poti sa folosesti X pentru a intra prin alunecare sa recuperezi mingea.
Daca ti-a placut jocul nostru Fotbal cu jucatori patrati atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Fotbal cu jucatori patrati, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Jucat de: 2,038 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri penalty, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Fotbal cu jucatori patrati atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!