Jocuri » Jocuri fotbal » Fotbal cu tancuri

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Fotbal cu tancuri
Titlu joc: Fotbal cu tancuri
Descriere: Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro cel mai tare portal de jocuri online 3d si nu numai. In acest joc o sa te distrezi de minune pentru ca ai la dispozitie o echipa de fotbal formata numai din tancuri si faulturile nu exista, doar cei mai tari vor putea sa castige, doar cei mai buni si precis vor putea sa inscrie goluri iar tu trebuie sa inveti cum se conduce un tanc pentru a intra la pauza cu un avantaj pe tabela. Jocul nostru este destul de greu, ai la dispozitie tancuri, cu acestea trebuie sa fugi pe teren, sa iei mingea si sa u tragi din tun, daca nu ai mingea la picior poti sa iti distruge adversarul si sa il deposedezi. TU cat goluri de fotbal poti sa inscrii in acest joc?
Instructiuni: Jocul nostru de fotbal se joaca cu tastele directionale pentru a iti controla fotbalistii tancuri si cu SPACE pentru a trage.
Daca ti-a placut jocul nostru Fotbal cu tancuri atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Fotbal cu tancuri, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Jucat de: 5,136 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri cu impuscaturi, jocuri cu tancuri, jocuri fotbal, jocuri fotbal 3d, jocuri penalty, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Fotbal cu tancuri atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!