Jocuri » Jocuri fotbal » Fotbal de masa online

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Fotbal de masa online
Titlu joc: Fotbal de masa online
Descriere: Joaca fotbal online pe buum.ro insa nu uita, ca nu este orice fel de fotbal pentru ca acest joc imita la perfectiune masa care gazduiste jocul de fotbal in care trebuie sa folosesti manete si mici jucatori din plastic pentru a iti invinge adversarii. Acum insa trebuie sa iti folosesti tastele pentru a misca jucatorii pe masa de joc. Nu o sa poti misca fotbalistii de plastic stanga dreapta insa poti sa ii misti sus si jos astfel interceptand mingea si trimitand-o catre poarta adversa, incercand sa dai cat mai multe goluri, dupa care sa aperi orice sut iti este trimis catre poarta ta.
Instructiuni: Foloseste tastele directionale pentru a controla fotbalistii de plastic ca sa interceptezi si sa sutezi mingea catre poarta adversa.
Daca ti-a placut jocul nostru Fotbal de masa online atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 1,882 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Fotbal de masa online atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!