Jocuri » Jocuri fotbal » Fotbal de tras la poarta

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Fotbal de tras la poarta
Titlu joc: Fotbal de tras la poarta
Descriere: Un joc de fotbal in care incepi cu mingea la picior de la mijlocul terenului de fotbal si trebuie impreuna cu coechipierul tau sa inscrieti cat mai multe goluri pentru a castiga meciul. Trebuie sa folosesti fiecare truc din fotbal, fiecare pasa si sut pentru a iti avantaja echipa in jocul de fotbal. Incearca sa iti driblezi adversarul direct sau sa dai pase pe langa el si apoi cand ajungi la poarta sa sutezi pe langa portar pentru a inscrie goluri. Incearca sa inscrii foarte multe goluri in fiecare meci, dar in fiecare joc trebuie sa inscrii cel putin un minim de goluri in functie de etapa.
Instructiuni: Foloseste tastele directionale pentru a te misca cu jucatorul tau si SPACE pentru a suta si da pase. D poti sa schimbi jucatorii activi si A,S pentru a selecta care jucator vrei sa selectezi.
Daca ti-a placut jocul nostru Fotbal de tras la poarta atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 1,559 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Fotbal de tras la poarta atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!