Jocuri » Jocuri fotbal » Fotbal penalty si portar

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Fotbal penalty si portar
Titlu joc: Fotbal penalty si portar
Descriere: Un joc de fotbal foarte interesant in care trebuie sa fii atat portar cat si jucator de cap pentru a trage cu mingea la poarta, joc de fotbal in care tu esti intreaga echipa si fiecare actiune a ta poate sa influenteze rezultatul meciului. Tu trebuie sa tragi la poarta si trebuie sa iti calibrezi sutul pentru a infrange portarul advers, apoi trebuie sa ghicesti unde va trage acesta pentru a apara mingea trimisa de el spre poarta. Daca ti-a dat gol poti chiar sa te bati cu jucatorul advers atunci cand faci schimb intre poarat si tragator.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a selecta directia si puterea sutului, deasemenea, pentru a schimb locul dupa fiecare lovituri trebuie sa iti misti jucatorul cu tastele directionale fie spre poarta sau spre zona de sut. Cand faci tranzitia intre poarta si sut poti sa te bati cu jucatorul advers apasand click cu mouse-ul cand esti langa el. ATunci cand esti in poarta poti sari tinand apasat CLICK STANGA si apasand de doua ori in directia dorita.
Daca ti-a placut jocul nostru Fotbal penalty si portar atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 1,469 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri cu bataie, jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Fotbal penalty si portar atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!