Jocuri » Jocuri fotbal » Fotbal sut la poarta

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Fotbal sut la poarta
Titlu joc: Fotbal sut la poarta
Descriere: Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna ca vrei sa dai probe pentru echipele cele mai mari din fotbal, insa pentru a trece de aceste probe trebuie sa inscrii cat mai multe goluri, de fiecare data cand vei inscrie mai multe goluri o sa avansezi la o echipa mai buna, insa daca la noua echipa nu poti dovedi ca poti inscrie destule goluri o sa fii trimis inapoi in echipa de fotbal de la care ai venit. Esti un jucator bun, dar daca poti inscrie cat mai multe goluri atunci o sa devii si cunoscut in intreaga lume ca cel mai tari fotbalist la lovituri libere din lume!
Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a ghida mingea spre poarta prin suturi puternice. Apasa pe tinta de pe poarta si apoi trage cu mouse-ul spre partile portii asteptand ca bara sa fii la maxim atunci cand dai drumul la mouse.
Daca ti-a placut jocul nostru Fotbal sut la poarta atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Fotbal sut la poarta, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Jucat de: 7,491 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri penalty, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Fotbal sut la poarta atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!