Jocuri » Jocuri fotbal » Fotbal terenul campionilor

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Fotbal terenul campionilor
Titlu joc: Fotbal terenul campionilor
Descriere: Joaca online acest joc de fotbal cu mouse-ul si distreaza-te inscriind cat mai multe goluri. Fiecare joc de fotbal are propriul mod de control, iar in aceasta trebuuie sa te ajuti de mouse-ul pentru a face driblingurile, pentru a da pase, centrari si bineinteles pentru a suta la poarta. In principiu acest joc de fotbal este foarte usor daca il intelegi. Ca in orice joc de fotbal trebuie sa inscrii cat mai multe goluri si sa iti aperi poarta tinand mingea in atac si deposedand jucatorii adversi. Castiga si devin-o un campion in acest joc de fotbal pe terenul campionilor.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul de fotbal. Trebuie sa apesi pe teren pentru a conduce mingea catre locul indicat si sa sutezi al poarta apasand in careul mic.
Daca ti-a placut jocul nostru Fotbal terenul campionilor atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 1,808 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri 3d, jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal 3d, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Fotbal terenul campionilor atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!