Jocuri » Jocuri fotbal » Fotbalistul la penalty

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Fotbalistul la penalty
Titlu joc: Fotbalistul la penalty
Descriere: Esti gata sa joci acest joc de fotbal in care trebuie sa inscrii cat mai multe goluri la penalty daca vrei sa castigi si sa iti duci echipa in finala? Incearca sa fii cat mai calm si sa iti folosesti toata technica pentru a fenta portarul si pentru a inscrie cat mai multe goluri. Sa sutezi la poarat este usor, dar sa pacalesti portarul este mai greu, mai intai trebuie sa tii tinta intr-un anumit loc si sa iti incepi alergarea uitandu-te la acel loc din poarta si apoi deodata sa schimbi directia sutului pentru a inscrie golul victoriei in lupta de fotbal la penalty.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a suta la poarta, intai trebuie sa apesi pe portiunea de poarta spre a fugi spre mingea si o data ce bara de jos dreapta incepe sa se incarca poti sa tintesti in alta parte si sa dai click din nou pentru a schimba directia.
Daca ti-a placut jocul nostru Fotbalistul la penalty atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Fotbalistul la penalty, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Jucat de: 1,569 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri penalty, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Fotbalistul la penalty atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!