Jocuri » Jocuri fotbal » Jocuri apara si suteaza penalty

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Jocuri apara si suteaza penalty
Titlu joc: Jocuri apara si suteaza penalty
Descriere: Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la poarta si sa aperi penalty ca intr-un joc normal de fotbal. Acest joc se bazeaza pe faza penaltiurilor din fiecare joc care intra in prelungiri si nu are un gol. Aici vei putea sa iti ajuti echipa sa treaca mai departe sa o vei condamna la eliminare. Poti sa controlezi portarul dar si sa sutezi la poarta asa ca amandoua faze fotbalistice depind de cat de bine te descurci tu in jocul de fotbal. Pentru a trage la poarta trebuie sa ai o tinta cat mai bun, sa folosesti sagetile pentru a indica cele mai libere colturi, iar ca portar trebuie sa ai reflexe bune si sa prinzi mingea sau sa o respingi le fiecare sut advers.
Instructiuni: Pentru a suta da click o dat sa setezi prima directia apoi click inca o data cand esti aproape de mingea sa confirmi. Dupa, cand esti in poarta fii atent la punctul rosu, cand acesta apare da click pe el pentru a face portarul sa sara pentru a bloca mingea sutata de fotbalistul advers.
Daca ti-a placut jocul nostru Jocuri apara si suteaza penalty atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 2,389 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri penalty, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Jocuri apara si suteaza penalty atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!