Jocuri » Jocuri fotbal » Manager de fotbal online

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Manager de fotbal online
Titlu joc: Manager de fotbal online
Descriere: Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant, insa de multe ori in spatele echipelor care castiga atatea titluri sunt antrenori foarte iscusiti ce stiu cum sa isi motiveze si sa isi antreneze fotbalistii aflati in subordine. In primul rand trebuie sa incepi fiecare meci ajutandu-ti echipa sa faca cea mai bun asezare in teren. In jocul nostru de fotbal vei putea face asta selectand fiecare jucator individual si incercand sa il asezi cat de bine poti pentru a crea o formatie buna. Dupa in timpul meciului poti sa dai indicatii jucatorilor tai pentru a fugi intr-un anumit fel, spre anumite destinatii si sa traga la poarta pentru a inscrie goluri.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a juca acest joc de manager de fotbal. Poti sa apesi pe tasta W sa iei controlul unui jucator care are mingea si tastele A D pentru a il controla, dupa cu SHIFT poti sa sutezi la poarta
Daca ti-a placut jocul nostru Manager de fotbal online atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 3,882 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Manager de fotbal online atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!