Jocuri » Jocuri fotbal » Mania loviturilor libere

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Mania loviturilor libere
Titlu joc: Mania loviturilor libere
Descriere: Fotbalul este un joc foarte interesant in care toata lumea este egala, pana si cea mai slaba echipa poate sa castiga in fata campionilor mondiali, iar tu cu toate ca esti un simplu copil poti sa castigi campionatul mondial de lovituri libere inscriind cat mai multe goluri si folosindu-ti coechipierii sa pacalesti portarul. Vei putea sa sutezi la poarta cu efect pentru a inscrie goluri, insa pe masura ce vei avansa ziduri tot mai complexe facute din fotbalistii adversi vor aparea si tu va trebuie sa folosesti colegi din echipa ta de fotbal. Trebuie sa centrezi mingea spre ei si acestia o vor devia in poarta sau vor sta in zid si iti vor face loc sa sutezi.
Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a trage la poarta. Apasa pe mingea si trage de ea in spate pentru a incarca sutul si traiectoria.
Daca ti-a placut jocul nostru Mania loviturilor libere atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Mania loviturilor libere, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Jucat de: 1,809 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri penalty, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Mania loviturilor libere atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!