Jocuri » Jocuri fotbal » Penalty korean cu superputeri

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Penalty korean cu superputeri
Titlu joc: Penalty korean cu superputeri
Descriere: Un joc de fotbal cu penalty in care trebuie sa alegi dintre cativa fotbalisti koreeni ce se distreaza la culme. Fiecare dintre ei este bun la fotbal insa au nevoie de putin ajutor cu tinta si timingul sutului. Poti incerca sa ii ajuti mai ales ca tu ai antrenat zeci de echipa din mari ligi europene si ai jucat cu nationalele. Poti sa selectezi ce echipa vrei pentru ca vei avea 3 jucatori cu care sa incerci sa inscrii cat mai multe goluri in acest joc cu penalty in timp ce spectatorii te incurajeaza sa tragi la poarta cat mai bine. Nimereste fiecare sut la perfectie si devin-o campion de fotbal!
Instructiuni: Foloseste tastele directionale pentru a ghida tinta jucatorului tau de fotbal si apasa SPACE pentru a trage, apoi incearca sa nimeresti exact mingea din bara ca sa fie sutul perfect. Deasemenea, poti sa schimbi intre jucatori apasand pe ei in bara si sa folosesti superputerile din bara de sus.
Daca ti-a placut jocul nostru Penalty korean cu superputeri atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 1,764 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Penalty korean cu superputeri atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!