Jocuri » Jocuri fotbal » Sut la poarta de fotbal

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Sut la poarta de fotbal
Titlu joc: Sut la poarta de fotbal
Descriere: Joaca cel mai interesante joc de fotbal pe care l-ai jucat online vreodata, poti sa fii cel mai bun jucator daca inveti cum se joaca. Trebuie doar sa sutezi mingea cu ajutorul peretilor si nu numai spre poarta adversa in timp ce o aperi pe a tau, trebuie sa fii foarte rapid si precis daca vrei sa castigi. Poate parea simplu, insa intervin si cateva power-up-uri ce pot fi colectate lovind diferite parti din perete, cum ar fi partea rosie care iti va face mingea sa fie foarte rapida in timp ce se duce spre directia sutata, poartea galbena care va face mingea sa mearga prin gravitate scazuta, parte verde care va teleporta mingea prin pereti. apoi mai exista power-up-ul albastru care va face poarta de gol a adversarului sa creasca astfel iti va fi mai usor sa dai goluri in acest joc de fotbal, oranj iti va micsora poarta ta astfel adversarul va trebuie sa suteze foarte precis pentru a baga mingea in poarta si alb care aduce un super portar sa iti apere poarta ta!
Instructiuni: Pentru a juca acest joc ai nevoie doar de mouse. Pentru a iti controla jucatorul misti mouseul pe teren si pentru a suta dai click. Daca vrei sa prinzi mingea fara sa sutezi tii apasat butonul stanga al mouse-ului si pentru a tinti folosesti acelasi mouse. Inscrie mai multe goluri ca adversarul tau si nu uita sa colectezi power-up-uri
Daca ti-a placut jocul nostru Sut la poarta de fotbal atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri fotbal:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Sut la poarta de fotbal, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Jucat de: 1,470 ori
Categoria: Jocuri fotbal
Alte jocuri cu: jocuri fifa, jocuri fifa manager, jocuri fotbal manager, jocuri lovituri libere, jocuri sport, jocuri suturi la poarta

Alte jocuri asemanatoare

Fotbal cu tancuri

Joaca jocuri fotbal cu tancuri, aici pe buum.ro ce...

Cupa de fotbal cu animale in 2

Joaca online un super joc de fotbal cu animale dra...

Super fotbal disney

Joaca online un jocuri de fotbal disney si inscrie...

Jocuri apara si suteaza penalty

Joaca jocuri online in care vei putea sa sutezi la...

Manager de fotbal online

Jocul de fotbal online poate fi foarte interesant,...

Fotbal sut la poarta

Vrei sa fii cu adevarat fotbalist? Atunci inseamna...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Sut la poarta de fotbal atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!