Jocuri » Jocuri cu impuscaturi » Impuscaturi 3D counter strike

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Impuscaturi 3D counter strike
Titlu joc: Impuscaturi 3D counter strike
Descriere: Joaca acest joc cu impuscaturi online si impusca fiecare terorist care vrea sa se puna cu tine sau care vrea sa planteze bombe pentru a distruge. In acest joc cu impuscaturi esti un counter terorist, dar mai presus de asta esti un adevarat soldat de elita care trebuie sa isi apere patria de acesti teroristi care cu arma in mana s-au unit pentru a impusca oameni nevinovati. Jocul incepe dupa ce ai fost parasutat de echipa ta in mijlocul inamicilor si acum trebuie sa supravetuiesti in timp ce elimini fiecare inamic, foloseste reflexele tale din jocurile cu impuscaturi si trage imediat ce vezi un inamic. Deasemenea, ai grija, pentru ca nu ai viata nelimitata si vesta cu antiglont nu te poate salva de fiecare data. Poti sa iti dai seama ca un inamic de impusc atunci cand ecranul se face rosu, atunci inseamna ca trebuie sa cauti si sa te ascunzi pentru a opri tirul inamic. Fii puternic si invinge inamicii in acest joc de impuscaturi 3d counter strike.
Instructiuni: Foloseste tastele directionale sau A W S D pentru a iti manevra soldatul in zona de razboi si mouseul pentru a tinti si trage. Ai grija sa nu fii impuscat si incearca sa folosesti fiecare piesa de acoperire pentru a iti impusca inamicii inainte sa te vada.
Daca ti-a placut jocul nostru Impuscaturi 3D counter strike atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri cu impuscaturi:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Impuscaturi 3D counter strike, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Jucat de: 1,940 ori
Categoria: Jocuri cu impuscaturi
Alte jocuri cu: jocuri 3d, jocuri counter strike, jocuri cu arme, jocuri cu bataie, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi 3d, jocuri cu lupte

Alte jocuri asemanatoare

Tunul cu ragdolls

Joc cu impuscaturi papusi online in care poti sa i...

Impuscaturi sniper noaptea

Impusca orice strain incearca sa iti atace orasul ...

Jocuri tunul de culori

Joaca online unul dintre cele mai colorate jocuri ...

Vrajitorul intunericului

Jocuri de impuscaturi cu vrajitori online este unu...

Avioane de vanatoare si impuscaturi

Jocurile cu armata sunt foarte interesante, insa c...

Arme de impuscaturi impotriva creaturilor

Jocuri cu impuscaturi in care creaturile noptii su...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Impuscaturi 3D counter strike atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!