Jocuri » Jocuri cu impuscaturi » Impuscaturi cu vopsea

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Impuscaturi cu vopsea
Titlu joc: Impuscaturi cu vopsea
Descriere: Joaca un joc cu impuscaturi de vopsea in care trebuie sa iti dobori inamicul improscandu-l cu vopsea inainte sa te impuste el pe tine. Trebuie sa folosesti zonele de aparare cat mai bine, pentru a te ascunde atunci cand adversarii trag in tine si sa ii impusti atunci cand se deplaseaza. Cauta prin nivel armele mult mai puternice pentru a iti distruge adversarii si pentru a avea putere de foc mai mare, deasemenea, poti sa gasesti pachete de viata pentru a te vindeca dupa ce ai fost impuscat de cateva ori si bineinteles poti sa colectezi bani pentru un punctaj mai mare. Incearca sa gandesti acest joc ca un razboi de gherila in care trebuie sa folosesti adaposturi pentru a te feri de gloante si trebuie sa ataci atunci cand inamicul nu este atent sau este in miscare, foloseste orice avantaj pe care iti poti pune mana si castiga fiecare meci eliminand toti adversarii!
Instructiuni: Foloseste tastele W A S D pentru a naviga nivelul si pentru a te feri de gloantele inamice si tasta C pentru a merge ghemuit. Pentru a tinti si pentru a seta directia de mers foloseste mouseul in acest joc cu impuscaturi online!
Daca ti-a placut jocul nostru Impuscaturi cu vopsea atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri cu impuscaturi:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
Impuscaturi cu vopsea, 4.0 out of 5 based on 2 ratings
Jucat de: 1,919 ori
Categoria: Jocuri cu impuscaturi
Alte jocuri cu: jocuri 3d, jocuri counter strike, jocuri cu arme, jocuri cu impuscaturi 3d, jocuri cu soldati, jocuri cu vopsea, jocuri paintball

Alte jocuri asemanatoare

Tunul cu ragdolls

Joc cu impuscaturi papusi online in care poti sa i...

Impuscaturi sniper noaptea

Impusca orice strain incearca sa iti atace orasul ...

Jocuri tunul de culori

Joaca online unul dintre cele mai colorate jocuri ...

Vrajitorul intunericului

Jocuri de impuscaturi cu vrajitori online este unu...

Avioane de vanatoare si impuscaturi

Jocurile cu armata sunt foarte interesante, insa c...

Arme de impuscaturi impotriva creaturilor

Jocuri cu impuscaturi in care creaturile noptii su...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Impuscaturi cu vopsea atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!