Jocuri » Jocuri cu impuscaturi » Impuscaturi sniper noaptea

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Impuscaturi sniper noaptea
Titlu joc: Impuscaturi sniper noaptea
Descriere: Impusca orice strain incearca sa iti atace orasul tau, si pentru a face asta ai la dispozitie o multime de arme, insa cea mai de incredere este pusca sniper pentru ca cu ea poti sa vezi exact in cine tragi si poti sa impusti numai raufactorii protejand civilii care incearca sa fuga din calea bataliei cu arme. Jocul este foarte dificil, o sa trebuiasca sa operezi in conditii grele, intuneric afara, vizibilitate minina si mai trebuie sa distrugi si bombele aruncate de acesti infractori, trebuie sa le distrugi masinile trimise spre scoala si mai ales sa protejezi satenii. Distreaza-te si apara intr-un nou joc cu impuscaturi online!
Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a tinti in diferitele masini, trupe inamice si mai ales in armele aruncate de acestea asupra cladirilor protejate.
Daca ti-a placut jocul nostru Impuscaturi sniper noaptea atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri cu impuscaturi:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Jucat de: 4,518 ori
Categoria: Jocuri cu impuscaturi
Alte jocuri cu: jocuri counter strike, jocuri cu arme, jocuri cu explozii, jocuri cu impuscaturi, jocuri de aparat, jocuri sniper

Alte jocuri asemanatoare

Tunul cu ragdolls

Joc cu impuscaturi papusi online in care poti sa i...

Impuscaturi sniper noaptea

Impusca orice strain incearca sa iti atace orasul ...

Jocuri tunul de culori

Joaca online unul dintre cele mai colorate jocuri ...

Vrajitorul intunericului

Jocuri de impuscaturi cu vrajitori online este unu...

Avioane de vanatoare si impuscaturi

Jocurile cu armata sunt foarte interesante, insa c...

Arme de impuscaturi impotriva creaturilor

Jocuri cu impuscaturi in care creaturile noptii su...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Impuscaturi sniper noaptea atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!