Jocuri » Jocuri cu impuscaturi » Tank in doi

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Tank in doi
Titlu joc: Tank in doi
Descriere: Lupta impreuna cu prietenii tai sau chiar singur impotriva inamicilor ce vor sa iti distruga baza tu trebuie sa ii retii si chiar sa ii distrugi inainte sa ajunga la miezul bazei sa sa il impuste. Trebuie sa ai grija sa nu fii distrus de prea multe ori pentru ca nu ai vieti la infinit si mecanicii nu iti pot repara tankul in continuu. La inceput intre tine si inamici sunt mai multe obstacole cum ar fi ziduri de fier si caramida, iar tancurile adverse le vor distruge incercand sa ajunga la baza pentru a o arunca in aer, iar tu, trebuie sa iti faci drum catre tancurile adversa si sa le distrugi unu cate unu pana nu mai ramane nici un inamic in nivel, doar atunci vei putea sa treci la nivelul urmator. Deasemenea, in nivel mai sunt diferite tip-uri de upgrade-uri care te pot ajuta sa tragi mai tari, sa fii invincibil pentru cateva secunde sau chiar sa mergi pe gheata si apa, fii pregatit de orice lupta cu tankuri!
Instructiuni: Foloseste tastele directionale pentru a controla tankul jucatorului 2 si SPACE pentru a trage, iar jucatorul 1 poate sa isi controleze tankul cu tastele A S W D tragand cu tasta X. Fii puternic, distruge orice tank si apara baza!
Daca ti-a placut jocul nostru Tank in doi atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri cu impuscaturi:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Tank in doi, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Jucat de: 1,980 ori
Categoria: Jocuri cu impuscaturi
Alte jocuri cu: jocuri cu armata, jocuri cu arme, jocuri cu explozii, jocuri cu razboi, jocuri cu tancuri, jocuri cu tank, jocuri in doi

Alte jocuri asemanatoare

Tunul cu ragdolls

Joc cu impuscaturi papusi online in care poti sa i...

Impuscaturi sniper noaptea

Impusca orice strain incearca sa iti atace orasul ...

Jocuri tunul de culori

Joaca online unul dintre cele mai colorate jocuri ...

Vrajitorul intunericului

Jocuri de impuscaturi cu vrajitori online este unu...

Avioane de vanatoare si impuscaturi

Jocurile cu armata sunt foarte interesante, insa c...

Arme de impuscaturi impotriva creaturilor

Jocuri cu impuscaturi in care creaturile noptii su...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Tank in doi atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!