Jocuri » Jocuri » Motorcross 3D

Loading... Please wait 5 seconds!

Despre joc

Motorcross 3D
Titlu joc: Motorcross 3D
Descriere: Un super joc cu motociclete 3D in care trebuie sa faci cele mai tari cascadorii daca vrei sa ajungi in top si unde timpul este inamicul tau. Baga viteza cu motocicleta ta si fa cele mai tari cascadorii pentru a castiga runda sau fii cel mai rapid pe un traseu plin de obstacole pentru a putea avansa la runda urmatoare. Fiecare cursa este putin diferite, trebuie sa fii bun la fiecare tip de cursa, de la cascadorii cu motocicleta pana la curse de viteza. Incearca sa mentii un scor cat mai ridicat pe timpul campionatul de motorcross si cascadorii pentru a fi printre cei mai buni la final.
Instructiuni: Foloseste tastele directionale pentru a iti conduce motocicleta si SPACE pentru a prinde viteza maxima cu ajutorul nos-ului. Atunci cand trebuie sau daca vrei sa iti reinnoiesti stocul de nos poti folosi tastele Z X C sau combinatii de aceste taste pentru a face super cascadorii.
Daca ti-a placut jocul nostru Motorcross 3D atunci poti sa il votezi pentru a crea o lista de jocuri care iti plac in categoria Jocuri:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Motorcross 3D, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Jucat de: 1,708 ori
Categoria: Jocuri
Alte jocuri cu: jocuri 3d, jocuri 3d de curse, jocuri cu masini 3d, jocuri cu moterete 3d, jocuri cu motociclete, jocuri cu motociclete 3d, jocuri cu motociclete cascadorii, jocuri cu motorete, jocuri cu raliuri, jocuri curse 3d, jocuri drift, jocuri nos, jocuri reale

Alte jocuri asemanatoare

Sonic impuscaturi cu avioane

Sonic a pornit intr-o noua aventura impotriva extr...

Ghiulea Sonic

Sonic are nevoie inca o data de ajutorul tau, el t...

Mario Sonic

Joaca jocuri cu mario si sonic online ca sa te dis...

Sonic impotriva lui Knuckles

In acest joc cu Sonic se pare ca Knuckles a patit ...

Sonic atv

Sonic iar se joaca afara doar ca a obosit si vrea ...

Sonic Cosmarul  Tails

Sonic se odihneste in acest joc insa Tails se pare...

Comenteaza (0)

Daca ti-a placut jocul Motorcross 3D atunci poti sa ne lasi un comentariu pentru a ne spune parerea ta despre joc, pentru a ajuta alti jucatori sau pentru a comunica cu ceilalti jucatori!